Bejelentés


vőfély nem a vőfély a fontos hanem az ifjú pár


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

mottóm

Az igazi lakodalmi szokásokat napjaink fiatalsága már kevésbé ismeri, mivel népszokásaink is változnak, módosúlnak. A hagyományos lakodalmak őrzik még részben e lassan a múlt ködébe burkolódzó hagyományt. Ezt próbálom visszavarázsolni napjaink rohanó életébe. Szanyó István vőfély Szeretettel köszöntöm a leendő házasulókat! Remélem felhőtlen boldogságukhoz én is tudok segítséget nyújani. Forduljanak hozzám bizalommal. AKCIÓ Aki még idén foglalja vőfélyét annak 10% kedvezmény!

Üzenetküldés
Mint íratlan törvény él lakodalmi népszokásunk. A házasságkötések alkalmával ehhez igazodott az esemény minden szereplője, kicsi és nagy, öreg és fiatal egyaránt. Hangulatát családias légkőr és párját ritkító vidámság jellemezte. Ezt szeretném visszaadni

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Illés Péter Zoltán [ 2018-05-01 18:49 ]

Kedves Házasodni Vágyók!


Nekünk 2018.04.28-án volt az esküvőnk Ráckevén. Kedves István aznap 14:10-kor egy üzenetben tudatta, hogy veseproblémák miatt nem tud jönni az esküvőre. Azonban kiderült, hogy a mi esküvőnkkel egy időben egy másik esküvőt is elvállalt és azon vett részt.
Ezúton is köszönjük ezt a hozzáállást ugyanis azon a szép napon egy ilyen emberrel nem szerettünk volna osztozni örömünkben. Aki szeretné fontolóra veheti a mi esetünket esküvője szervezése során.


Illés Péter Zoltán


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!